Konsultë online “Si të dalloni shenjat e hershme të Autizmit te fëmijët”

  • Home
  • Konsultë online “Si të dalloni shenjat e hershme të Autizmit te fëmijët”
Shape Image One

Konsulta individuale ka për qëllim të ju informojë në detaje rreth Autizmit, duke ju ndihmuar të kuptoni shenjat e para dhe cilët janë hapat e mëtejshëm për trajtim.

Në këtë konsultë, do të trajtohen këto tema: 
• Çfarë është Autizmi
• Cilat janë shenjat e hershme të Autizmit
• Hapat e parë që duhet të ndërmerrën pas identifikimit të shenjave të hershme të Autizmit.
• Si të bashkëpunoni me terapistët për të siguruar ndihmë sa më të mirë për fëmijën tuaj.
• Cilat janë metodat e trajtimit
• Këshilla për të përparuar në rrugëtimin tuaj si prindër.

Përveç kësaj, pjesëmarrësit e konsultës do të përfitojnë një E-Book  rreth Autizmit, i cili do t’u ofrojë këshilla dhe informacione të rëndësishme.

Një mundësi e mirë për të mësuar më shumë rreth autizmit nëpërmjet një bisede të përbashkët. 

*Sqarim shtesë
– Pasi të keni rezervuar konsultën përmes formularit të mëposhtëm, ne do të ju kontaktojmë në WhatsApp për të caktuar së bashku datën e konsultimit dhe për të marrë informacione shtesë. 

Kohëzgjatja e konsultes 45-60 minuta
Takimi ne Google Meet
Çmimi i konsultës 20 

Rezervo konsultën online

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Emri & Mbiemri
Zgjidh mënyrën e pagesës