Këshilla për prindër

Këshilla për prindër

Kjo platformë është krijuar për të gjithë ata prindër që kanë nevojë për këshillim profesional në rritjen e fëmijëve të tyre.

Shape Image
Këshilla për prindër
Këshilla për prindër
Këshilla për prindër
Shape image
Shape image
Shape image
Shape image
Shape image
Shape image
About Us About Us
About Us
Rreth nesh

Së bashku të rrisim fëmijë të lumtur

Të kuptosh boten e mbrendshme të fëmijës tënd dhe të dini si t'i qaseni është arritja më e madhe si prind.

  • Programet e trajnimit
  • Webinare
  • Këshilla
  • Aktivitete
Më shumë rreth nesh
Shape Image
Shape Image
Programet

Programet e trajnimit

Zgjidhni programet e përshtatshme për ju dhe fëmijën tuaj, merrni informacionet e duhura për prindërim të mirë.

Box Shape
Programet e trajnimit
Programet e trajnimit
Grupmoshat e fëmijëve

Informacione të ndara sipas grupmoshave

Eksploroni të gjitha programet tona dhe zgjidhni ato të përshtatshmet për fëmijët tuaj.

2 - 3 Vite

2 - 3 Vite

3 - 4 Vite

3 - 4 Vite

4 - 6 Vite

4 - 6 Vite